Wednesday, July 29, 2015

I am hungry all the time, help!!! Tengo hambre todo el tiempo, ayuda!!!

I am hungry all the time, help!!!

Yes I feel that way a lot of times but I have found the secret against negligible eating
that leads to empty calories that leads to gaining weight..and the secret is: HEALTHY SNACKING!
The secret of snacking is drinking a glass or two of water FIRST and wait 10 min, you might think that you are hungry but sometimes it might be that you are dehydrated. If you still feel hungry grab a healthy snack.
I usually have breakfast at 7:30 am, a snack at 10:30am, lunch (my biggest meal) at 12:30pm, snack at 3pm, and dinner at 7pm. (always drinking 1 or 2 glasses of water every time before I eat) Those 2 snacks are super important to keep me full and energized in a healthy way. I have so many snack options that I use so that I don't get bored of the same thing every day. I will be sharing these snack options in the next posts.
The first one I want to share with you is: Banana Nut Bread Granola Bars
I make these bars and freeze them on a big ziplock bag, every time I want one I take it out from the freezer  30min before to thaw it. I freeze this because I have one bar one or two times a week for my morning snack.

Here's the recipe: Banana Nut Bread Granola Bars

A chewy, slightly sweet granola bar with flavors reminiscent of classic banana nut bread.
Author: Brianne @ Cupcakes & Kale Chips Recipe type: Breakfast, Snack
Serves: 10-12

Ingredients                                                              Ingredientes en Español
31⁄4 c old-fashioned oats (*See Note)                * 3 y  1/4 tazas de hojuelas de avena
1⁄4 c ground flax seed (optional)                          1/4 taza de linaza en polvo
1 c mashed banana (**See Note)                           1 taza de banano machacado
1⁄4 -1⁄2 c honey or agave nectar (***See Note)    1/4 - 1/2 taza de miel o agave
1⁄2 t cinnamon                                                    1/2 cucharadita de canela en polvo
1⁄4 t nutmeg                                                        1/4 cucharadita de nuez moscada
1⁄2 t salt                                                               1/2 cucharadita de sal
1 t vanilla extract                                                 1 cucharadita de extracto de vainilla
1 c chopped walnuts                                         1 taza de nueces picadas

Instructions
1. Preheat oven to 350°F.        
2. Coat an 8
×8 in. baking pan with cooking spray.        
3. In a large bowl, toss together the oats and flax seed.
4. In a medium bowl, stir together banana, honey, vanilla, cinnamon, nutmeg, and salt until well combined. 5. Pour the liquid mixture over the oats mixture, and stir until evenly coated and the oats are moistened. 6. Stir in the walnuts.
7. Press the mixture firmly into the prepared pan.
8. Bake for 30-35 minutes, or until golden brown, and firm.
9. Cool in pan for about 5-10 minutes, cut into bars, and remove from pan to finish cooling completely.

Notes
*If you need these to be gluten-free, ensure that you are using oats that are certified gluten-free.
**I used
1⁄4 c honey because my bananas were very ripe and sweet.
***I was using thawed frozen bananas, so they were quite soft. If yours were not frozen, you want to mash to a pulp, or put in a food processor.

Recipe by Cupcakes & Kale Chips at http://cupcakesandkalechips.com/banana-nut-bread-granola-bars-january-improvchallenge- glutenfree/ 


**Receta en Español: (Ingredientes arriba)
 1. Calienta el horno a 350 grados F
2. Cubre un molde de 8x8 con spay de cocinar (para que no se pegue al molde)
3. En un recipiente grande combina las hojuelas de avena y la linaza molida.
4. En otro recipiente combina el el resto de los ingredientes.
5. combina los ingredientes de ambos recipientes y pon en el molde presionando la mezcla firmemente.
6. Pon en el horno el molde para hornear y hornea por 30-35 minutos
hasta que este firme y doradito.
7.  Enfria en el molde por aprox. 5 a 10 minutos, corta en barras y remueve del molde para que las barras se terminen de enfriar.
*Si tus bananos estan muy maduros puedes usar menos miel.



Tengo hambre todo el tiempo, ayuda!!!

Si, asi me siento muchas veces pero he encontrado el secreto contra caer en comer si cuidado que lleva las calorías "vacías" y a subir de peso. El secreto es: las pequeñas meriendas saludables entre comidas! El secreto de hacerlo bien es primer tomar uno o dos vasos de agua y esperar 10 min. puedes pensar que tienes hambre pero muchas veces puede que estés deshidratado/a y tu cuerpo necesite agua. Yo usualmente desayuno a las 7:30 am, me como una pequeña merienda a las 10:30am, almuerzo a las 12:30 (la cual es mi comida mas grande), como otra pequeña merienda a las 3pm, y ceno a las 7pm. (siempre tomando uno o dos vasos antes de comer)
Esas meriendas me ayudan a sentirme llena y con energia durante el dia de una manera saludable. Tengo muchas opciones de meriendas o "snacks" que uso para no aburrirme de comer lo mismo todos los días. Estar compartiendo estas opciones en mis siguientes posts.
La primer "snack" que quiero compartir contigo es: Banana Nut bread Granola Bars (la receta arriba, si la necesitas en Español déjame saber ;) )
Yo hago estas barras y las pongo en el freezer en una bolsa ziplock grande y cada vez que quiero comer una la saco una media hora antes para descongelarla. Yo como estas barras una o dos veces por semana en la mañana (otra vez, para no aburrirme del mismo snack todos los días)

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